Koop 3 muurstickers of posters en betaal voor 2

Recht om te annuleren

Recht om te annuleren

U hebt het recht om dit contract binnen veertien dagen in te trekken zonder redenen te geven. De annuleringsperiode is veertien dagen vanaf de dag waarop u of een derde partij die u hebt genoemd, die niet de vervoerder is, de laatste goederen in bezit heeft of heeft genomen.

Om het recht op annulering uit te oefenen, moet u ons informeren (Trivo Zweden, TerminalGatan 9, 23261 Arlov Sweden) van uw beslissing om dit contract te annuleren met een duidelijke verklaring (d.h. ein Brief per Post oder E -Mail gesendet). U kunt het bijgevoegde model -annuleringsformulier gebruiken, maar het is niet verplicht. Om te voldoen aan de annuleringsperiode, is het voldoende om uw communicatie te verzenden door het recht op annulering uit te oefenen voordat de annulering is verlopen.

Effecten van de annulering

Als u dit contract annuleert, zullen wij u terugbetalen aan alle betalingen die u ontvangt, inclusief de bezorgkosten (met uitzondering van de extra kosten die beslissen of u een ander type leveringstype heeft als het kosteneffectieve type standaard levering van de standaard aangeboden -d leveringen beslissen ons). We kunnen aftrekken van de terugbetaling van het verlies van waarde van alle geleverde goederen als het verlies het resultaat is van onnodige behandeling. We zullen de vergoeding doen zonder ongepaste vertraging en niet later dan -
(a) 14 dagen na de dag dat we allemaal hebben geleverd, of
(b) (indien eerder) 14 dagen na de dag dat u bewijsmateriaal presenteert dat u de goederen hebt geretourneerd, of
(c) Als er geen goederen werden opgenomen, zijn 14 dagen na de dag dat we op de hoogte worden gebracht van uw beslissing om dit contract te beëindigen.

We zullen de vergoeding van dezelfde betalingsmiddelen doen als voor de eerste transactie, tenzij u iets anders hebt ingestemd. In ieder geval, vanwege de terugbetaling, zult u geen kosten maken.

We kunnen de terugbetaling tegenhouden totdat we de goederen hebben teruggevonden, of u hebt het bewijs geleverd dat we de goederen hebben teruggegeven, afhankelijk van de tijd die de vroegste is. U stuurt de goederen terug of geeft ons zonder ongepaste vertraging en in elk geval 14 dagen vanaf de dag waarop u uw annulering van dit contract hebt geïnformeerd. De deadline wordt waargenomen als u de goederen retourneert voordat de 14 -dag tijd is verlopen.

U moet de directe kosten dragen voor de terugkeer van de goederen.

U bent alleen aansprakelijk voor een verminderde waarde van de goederen die voortkomen uit de afhandeling, behalve wat nodig is om de weg, de eigenschappen en het functioneren van de goederen vast te stellen.

Bestel terug

Het annuleringsrecht, tenzij de pars niet zijn overeengekomen, hebben niet de volgende contracten:
Contracten voor de levering van goederen die niet geprefabriceerd zijn en voor het productierapport voor www.namly. kan snel bederven of wiens vervaldatum snel zou worden overschreden, contracten voor de levering van verzegelde goederen die niet geschikt zijn voor retourzending vanwege de redenen voor gezondheidsbescherming of hygiëne als hun zegel werd verwijderd na levering,
Contracten voor de levering van goederen als ze onlosmakelijk met andere goederen werden gemengd vanwege hun inkoop,
Contracten voor de levering van alcoholische dranken, waarvan de prijs werd overeengekomen toen het contract werd afgesloten, maar die op zijn vroegste 30 dagen na de conclusie van het contract kunnen worden geleverd en afhankelijk is van de huidige waarde van schommelingen op de markt waaraan de ondernemer heeft een impact,
Contracten voor de levering van geluids- of video -opnames of computersoftware in een verzegeld pakket als de afdichting na levering is verwijderd,
Contracten voor de levering van kranten, tijdschriften of geïllustreerd met uitzondering van abonnementscontracten.