5f8bfe37-520a-4675-87f9-bb339fcacf20
ae72f219-bc29-4d1c-9577-dce2239d7eba

Wij van Namly Design streven ernaar om betekenisvolle en wederzijds voordelige samenwerkingen aan te gaan met degenen die onze visie delen. Wij zoeken vaak naar specifieke soorten content en zijn daarom geïnteresseerd in een samenwerking met jou als je geïnteresseerd bent in fotografie, film en het maken van content.

Vereisten bij alle samenwerkingen:
- Overeengekomen tijdframes en leveringsdata worden nageleefd - van ontvangen goederen tot gepresenteerde samenwerking hoogstens 1 maand
- Het materiaal wordt naar ons verzonden volgens afspraak (dat wij mogen delen en publiceren)
- Minstens 5 foto's, of 1-2 video's en 2 foto's

We hebben vier verschillende soorten samenwerkingen en hopen dat een van de opties bij je past!

GIFT COLLAB
Neem je mooie foto's en/of video's en ben je geïnteresseerd in een product samenwerking? Neem contact met ons op!
Als je geen account op sociale media hebt, vragen we je om minimaal drie foto's bij te voegen, zodat we je stijl kunnen zien.

COLLAB
Wij waarderen unieke en spannende content en nemen jouw persoonlijkheid en digitale aanwezigheid in overweging. Als je een account hebt met een aanzienlijk betrokkenheidsniveau dat in lijn is met je visie en ambities, zien we graag de mogelijkheid voor een langdurige samenwerking over tijd.

PREMIUM COLLAB
Als je een account hebt met een hoog betrokkenheidsniveau dat overeenkomt met je merk en doelgroep, willen we graag de potentie voor een langdurige samenwerking verkennen. Als je bovendien een betrokken volgerschap hebt, wordt een eventuele vergoeding uitgekeerd op basis van gegenereerde verkoop. Als je geïnteresseerd bent in dit, vragen we je om je engagement rate of relevante statistieken bij te voegen. Bij een overeenkomst voor provisiegebaseerde vergoeding moet je in staat zijn ons te factureren.

Aarzel niet om contact op te nemen! Neem contact met ons op via collaboration@namly.se en voeg de volgende informatie bij:
- Voor- en achternaam
- Links naar sociale media
- Type samenwerking waarin je geïnteresseerd bent
- Als je wensen hebt voor een of meer specifieke producten, voeg dan het product-ID bij. (Het product-ID is vier cijfers en is te vinden op de productpagina.

Bij alle soorten samenwerkingen - Bij ontbrekend materiaal en content worden de goederen in rekening gebracht volgens de reguliere prijzen en wordt de factuur 2 maanden na ontvangst van de goederen verzonden.

 

ACHTER DE SCHERMEN: ONTDEK ONZE INSTAGRAM-SAMENWERKINGEN

 

BEDRIJFSCOLLAB
Heb jij of werk je voor een bedrijf met een doelgroep die overeenkomt met de onze? Wij zijn ervan overtuigd dat we van elkaar kunnen profiteren!
Wij staan graag tot je beschikking en komen samen met jou tot een oplossing!
Voorbeelden van bedrijfscollabs die we hebben gedaan zijn persberichten met productmonsters, flyers met kortingscode bij evenementen en het uitdelen van goodiebags. Als je in een school of andere omgeving werkt waar onze naamlabels geschikt zijn, ontwerpen we graag samen met jou een grafisch ontwerp met een kortingscode voor je organisatie.

VOORBEELDEN VAN BEDRIJFSSAMENWERKINGEN

Sk_rmavbild_2024-03-12_kl._14.18.57

FLYER IN GOODIEBAG FÜR VERANSTALTUNG

Sk_rmavbild_2024-03-12_kl._14.19.29

SCHOOLORGANISATIE POSTER MET UNIEKE KORTINGSCODE

Sk_rmavbild_2024-03-12_kl._14.57.09
Sk_rmavbild_2024-03-12_kl._14.32.19

SCHOOLORGANISATIE POSTER MET UNIEKE KORTINGSCODE

We kijken ernaar uit van je te horen! 
collaboration@namly.se