Koop 3 muurstickers of posters en betaal voor 2

FAQ

Bestelling

Voer je tekst in, selecteer de kleur, het lettertype, de achtergrond en het motief en voeg het naamplaatje toe aan je winkelwagen. Klik vervolgens op "Afrekenen" en volg de eenvoudige instructies om te betalen en je bestelling af te ronden.

Tips voor geweldige naamplaatjes

  • Kies een kleurencombinatie met een groot contrast / leesbaarheid
  • Voel je vrij om een achtergrondkleur of -patroon te kiezen die de kleuren in het ontwerp naar voren brengen
  • Gebruik de voornaam op lijn 1
  • Voer slechts één telefoonnummer per lijn in, anders is de tekst erg klein en moeilijk te lezen.
  • Als je een motief selecteert, zal de tekst groter zijn.

Houd er rekening mee dat het eigenlijke naamplaatje kleiner is dan datgene wat je op het scherm ziet! Dit heeft invloed op de grootte van de tekst en de leesbaarheid. Hoe minder tekens per regel, hoe beter de leesbaarheid!

Recht om te annuleren

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons (Namly Design (Trivo Sweden AB), Terminalgatan 9, 232 61 Arlöv, E-mail: info@namly.nl) via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen.

Levertijd

Wanneer je bestelling is ontvangen, wordt er een orderbevestiging gestuurd. Wij versturen je bestelling meestal binnen de 4-7 werkdagen.

Verzending

Wij verzenden de goederen gratis via PostNord.

Kwaliteit - 100% Tevredenheidsgarantie

Namly Design biedt een 100% tevredenheidsgarantie. Mocht je, om welke reden dan ook, niet tevreden zijn met je product, dan stellen we het op prijs als je contact met ons opneemt via info@namly.se zodat we je kunnen helpen. Omdat onze producten specifiek naar jouw wensen zijn gemaakt, vervangen of vergoeden wij geen bestellingen die foutief zijn door spelfouten of omdat je van gedachten bent veranderd over je bestelling. Ook niet als er verwondingen zijn ontstaan door normaal gebruik. Omdat er verschillende spellingsopties voor namen zijn, is het voor ons onmogelijk om vast te stellen of het een foutieve of een andere spelling betreft. Het is daarom belangrijk dat je jouw bestelling zorgvuldig bekijkt voordat je de aankoop afrondt.

Productinformatie

Het materiaal in onze naamplaatjes is met zorg gekozen en is van de hoogste kwaliteit! De gebruikte kleuren zijn fairtrade en houden rekening met zowel het milieu als de kinderen. Houd er rekening mee dat onze naamplaatjes op het etiket van het kledingstuk of op het kledinglabel moeten worden aangebracht. Wrijf voorzichtig over de sticker, wees extra voorzichtig met de hoeken. De naamplaatjes kunnen gebruikt worden in wasmachines, drogers en vaatwassers. Laat het naamplaatje 24 uur zitten voor je het wast. Zorg ervoor dat het naamplaatje goed is bevestigd en niet kan worden afgescheurd voordat kinderen het artikel gebruiken. Merk op dat het naamplaatje op het scherm van de webpagina niet de werkelijke grootte heeft. De kleuren kunnen enigszins afwijken, afhankelijk van de instellingen van je computer.

Kortingscode

Als je een kortingscode hebt, vul dan de code in en klik op "Toepassen". Alle kortingscodes hebben een vervaldatum en als die datum verstreken is, is de kortingscode niet meer geldig.

Klantenservice

Als je hier geen antwoord op je vragen hebt gevonden, kan je contact opnemen met de klantenservice via e-mail: info@namly.nl.

OVER ONS

De visie van Namly Design is om persoonlijke en unieke producten aan te bieden door de klant zijn naamplaatje met tekst, kleur en logo te laten ontwerpen.

De oprichters van Namly Design zijn ouders van peuters die een behoefte zagen en die zelf een oprechte interesse hebben in het creëren van unieke en leuke producten voor jong en oud.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt of als je meer informatie wenst. Je kan ons bereiken op info@namly.be of via telefoon 040-444250. Je bent ook welkom om ons te volgen op Instagram, Facebook en via nieuwsbrieven.