Koop 3 muurstickers of posters en betaal voor 2

Muursticker - Konijntjes met roze ballon en wolken

Namly Design
€ 29,00
ID
3475
  • Gratis verzending
  • Levering 4-7 dagen
  • 100% Tevredenheid gegarandeerd

Muurstickers zijn een geweldige manier om je kamer te versieren, er is geen betere en gemakkelijkere manier om een muur volledig te transformeren. Stickers zullen een ruimte onherkenbaar veranderen.

  • Verkrijgbaar in 6 maten.
  • Hoogste kwaliteit, met natuurgetrouwe weergave van details en hoge kleurverzadiging.
  • Omtrek uitgesneden op plotter en geen achtergrond.
  • Matte folie veroorzaakt geen lichtreflecties.
  • Reukloos. Veilig voor kinderen. Veilig voor gebruik binnenshuis.
  • Instructies inbegrepen.

De sticker kan op elk glad oppervlak worden geplaatst, b.v. glas-, wand- of meubelplaat. Stickers plakken niet op ruwe oppervlakken. Wacht 2 weken na het schilderen van de muren voordat u de stickers plakt. Afhankelijk van de monitorinstellingen kunnen de kleuren van de afdruk enigszins afwijken.

Indien u speciale wensen heeft, zoals aangepaste grootte, hoeveelheid, kleur, vorm, materiaal of anders, neem dan contact met ons op.

De laatste foto toont hoe het product wordt verpakt.

Als uw muur vers geschilderd is, wacht dan minimaal 3 weken na de laatste schildersessie voordat u muurstickers aanbrengt. Voordat u de muurdecoratie aanbrengt, moet het oppervlak volledig droog zijn. Vocht kan de hechting aantasten en de levensduur van de sticker verkorten.

Maak het oppervlak waar u de muurdecoratie wilt aanbrengen schoon. Zorg ervoor dat het oppervlak 100% droog is voordat u het aanbrengt. Onze muursticker is geschikt voor gladde, solide en niet-poreuze oppervlakken. Het oppervlak moet in goede staat verkeren op het moment van installatie om het risico op schade tijdens het verwijderen te vermijden.

Visualiseer waar u uw muursticker wilt plaatsen. Als het de bedoeling is dat deze wordt uitgelijnd met een object of een plint, meet dan waar het hoogste punt van de muursticker moet worden geplaatst.

Hebben uw muurstickers gladde contouren en zijn ze minder complex van vorm? Scheid ze eenvoudig van de rol en plaats ze direct op de muur. Bekijk de video. U kunt de rest van de instructies dan negeren.

Als u een grotere muursticker heeft of een sticker met een complexe vorm, volg dan de rest van de instructies. U kunt ook een video vinden voor de meer complexe installatie verder op deze pagina.

Laat de stickers op het vel zitten. Knip de grotere sticker uit, het hoeft niet netjes te zijn; u doet dit alleen om de installatie te vergemakkelijken. Wees echter voorzichtig om te voorkomen dat u per ongeluk binnen de contourlijnen van de sticker snijdt.

Til een hoek op van het stickerdeel dat u hebt uitgeknipt. Verwijder het overtollige sticker materiaal zeer voorzichtig en laat de eigenlijke sticker op het vel.

Tijd voor installatie!
Begin bovenaan de sticker. Scheid het bovenste deel van de sticker van het vel. Breng het bovenste deel van de sticker aan op de muur en strijk het glad met uw handpalm. Vouw het vel terug in een boog en pel het stukje bij beetje af terwijl u met uw andere hand de sticker tegen de muur drukt.

Controleer of de hele muursticker in contact is met de muur. Gebruik uw hand om meerdere keren over het hele oppervlak van de sticker te strijken. Het kan tot een week duren voordat de muurstickers volledig hechten nadat ze zijn aangebracht. Tijdens de eerste week moet u ze mogelijk een paar keer aandrukken door uw hand erop te plaatsen en ze glad te strijken.

Goed gedaan! U heeft nu de installatie voltooid en uw kamer een compleet nieuwe uitstraling gegeven. Als u nog verdere vragen heeft, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Alle muurstickers worden aanbevolen voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder. Het product is geschikt voor gebruik binnenshuis. Als u de stickers niet direct aanbrengt, bewaar ze dan buiten het bereik van kinderen. De stickers moeten worden aangebracht op een glad oppervlak waar de hele sticker contact maakt met het oppervlak. Er mogen geen luchtkieren zijn wanneer u de sticker op de muur heeft aangebracht, aangezien dit de hechting kan verminderen en de installatie onbetrouwbaar maakt. Onze muurstickers kunnen tijdens de installatie opnieuw worden geplaatst, maar moeten dan op dezelfde plaats blijven, omdat elke beweging stof- en vuildeeltjes kan toevoegen die de hechting kunnen verminderen.