Muursticker - De Boottocht
Storystickers
€ 34

Leuke set, origineel geschilderd in aquarel. de wolken van de lucht maken verschillende boten met verschillende sprookjesfiguren, Kapitein en zeevaarders Tijger sturen hun boten langs de horizon van de hemel, maar wie houdt de rij stil met de maan?

De verhalenset is gemaakt om zowel groot als klein te inspireren; dromer. Misschien kunnen ze bijdragen aan gesprekken tussen volwassenen en kinderen en deel uitmaken van een verhaal dat je samen kunt vertellen. Sprookje of niet, deze wanddecoraties brengen magie in de kinderkamer.

De muurstickers worden geproduceerd op; een milieuvriendelijk snoepje, bedrukt; Herbruikbare muurfolie waardoor de muurstickers lang meegaan en verplaatsbaar zijn! Eenvoudig gemonteerd op stevige gladde oppervlakken en laat geen lelijke sporen achter. Ontdek onze grote selectie muurstickers en kies je favorieten. Je creëert eenvoudig een magische kinderkamer

Geproduceerd en gedrukt in Zweden. Geïllustreerd door Storystickers, is Mathilda Jungevall een ontwerper en voormalig opvoeder die een groep kinderen achterliet in de hoop iets voor veel kinderen te kunnen creëren. Elke illustratie heeft zijn eigen verhaal en alle sleutels zijn verschillend.

ID: 1298

Adding product to cart. Product added to cart.
  • Gratis verzending
  • Levering 4-6 dagen
  • 100% Tevredenheid gegarandeerd